Tandarts Rotterdam
Tandartst Rotterdam

Over ons

Wij zijn een deskundig team

Tandartspraktijk in Rotterdam gezocht? De tandarts Rotterdam is dé tandarts in Rotterdam. Als u bij ons binnenkomt merkt u het meteen: hier bent u geen nummer. Ons team zorgt ervoor dat u zich hier helemaal op uw gemak voelt. Wij begrijpen dat uw gebit belangrijk voor u is en doen er alles aan om u met een glimlach naar buiten te laten lopen.
Op zoek naar specialistische zorg? Bij De tandarts Rotterdam kunnen we veel behandelingen zelf uitvoeren, waardoor we u bijna nooit hoeven doorverwijzen. Dat bevordert de communicatie tussen artsen en zorgt ervoor dat u steeds dezelfde gezichten ziet. Wel zo fijn. U kunt bij ons terecht voor zowel algemene tandheelkunde als voor esthetische tandheelkunde.

Waarom Aannemer Rotterdam?

15 jaar ervaring

200+ Afgemaakte beugel projecten

1250 Tevreden klanten

Over paradontologie

Als ontstoken tandvlees onbehandeld blijft, zal de ontsteking in de tandvleesrand verergeren en zich uitbreiden naar het kaakbot. In het geval van een tandvleesaandoening in een gevorderde stadium, kan uw tandarts of mondhygiënist u doorverwijzen naar de parodontoloog. Dit is een tandarts die zich in een driejarige fulltime vervolgopleiding heeft gespecialiseerd in tandvleesaandoeningen. Onze parodontoloog Olga Tryfonos helpt u graag verder.
Tandarts Rotterdam